woensdag 17 maart 2010

Foto's van blije momenten

Vanmorgen hebben we Droppie in de tuin begraven. Ik heb haar maar wat lekkere brokjes en een scheutje poezenmelk meegegeven. Daar was ze zo gek op. Loesje, haar zusje, stond bij het grafje te snuffelen en begon later te graven. Vanwege de lekkere losse aarde, de geur van brokjes en melk of omdat ze het raar vond dat haar zusje onder de grond verdween? We zullen het niet weten, maar het blijft heel raar dat dit bonte stelletje nu gehalveerd is.



Genoeg treurigheid. Hierbij wat foto's van vrolijker momenten: Hier zitten Nelleke en ik naast elkaar bij de presentatie van het boek 'Vrouwen van Vijftig', waaraan we samen meegewerkt hebben. Om ons heen een aantal van de in het boek geportretteerde vrouwen. Later werd er nog een wat scherper kiekje van mij gemaakt. Met roosjes.



Tot slot een foto van afgelopen zaterdag, de eerste workshop van 'Noord verandert', waarop Fleur mij instructies geeft voor het maken van verschillende camerashots. Brigitte Belanger plaatste een nieuwsbericht op de site van 'Noord verandert'. Zo linken we lekker over en weer!

Geen opmerkingen: