donderdag 6 januari 2011

Noord Verandert! van Harte


Gisteravond organiseerde Noord Verandert! in samenwerking met Resto van Harte een diner met filmavond in buurthuis de Meeuw. Bij van Harte eet je voor zes euro (met Stadspas drie euro) een prima driegangenmenu. Reserveren tot 12.30 uur via 0800 0151. Tijdens het verrukkelijke toetje begon het vertonen van de filmpjes op een groot scherm. Er kwam veel moois voorbij, zoals het filmpje van Maribel over vier verschillende gebedshuizen in één straat.

Het filmpje dat Eva van Heijningen en ik maakten over het Zonneplein werd ook vertoond en verder kwam het filmpje van Lennert Ras over Het Hart op de Tong voorbij. Alle filmpjes zijn ook te bekijken op http://www.noordverandert.nl/. Op dit moment staat daar bovenaan een filmpje van Bram de Waard over het grote aantal PVV stemmers in Tuindorp Oostzaan. Aan het einde van dat filmpje probeert mevrouw SchrijfTaal daar iets zinnigs over te zeggen.

Het Hart op de Tong
Nooit meer dan één item per blogbericht, is een vuistregel die ik nu even schend. Want ik wil ook even kwijt dat Peter Faber en ik vanaf aanstaande zondag, 9 januari verder gaan met het verhalenprogramma het Hart op de Tong. Vanaf nu elke twee weken in de lunchroom van het Zonnehuis. Neem je verhaal, gedicht of lied onder je arm en kom zondag van 14.00 - 16.00 uur naar het Zonnehuis. Hoe mooi zo'n middag kan zijn, zie je in het bovengenoemde filmpje van Lennert.

2 opmerkingen:

HG zei

In tijden van crisis wordt er snel geroepen om een sterke man met simpele oplossingen.

Het is echter een feit dat er meer PVV-leden dan Oudkerk-Marokkanen in aanraking zijn gekomen met justitie.

Wilma van den Akker zei

Ja, dat is wel een beetje dom hè?

Liefs, Wilma