donderdag 21 oktober 2010

Zonneplein, Zonneplein, Zon- Zon- Zonneplein

Uw blogster is blij, dolblij, want er is goed nieuws over het Zonneplein. Het gaat meer en meer stralen en dat blijft ook zo, als het aan de buurt, de bewoners, de Stichting Broedstraten, woningbouwvereniging Ymere, het Stadsdeel Noord, aan Peter Faber en aan ondergetekende ligt. Het goede nieuws bereikte mij net via Twitter: het Stadsdeel Noord heeft groen licht gegeven om van het Zonneplein een theaterstraat te maken. Dat is niet meer dan logisch, want er zijn al twee theaters op het plein. Wist u dat? Het Zonnehuis en Theaterstudio Zonneplein


Door meer en meer theater- en aanverwante activiteiten aan te trekken, komt het plein meer tot leven en zullen er meer bezoekers komen. De hele buurt en de ondernemingen aan het plein zal daar van opfleuren, dat weet ik zeker.

Eerder dit jaar maakte ik een filmpje over het plein, om te laten zien hoe leuk en levendig het er kan zijn. In de hoop dat die verandering zou doorzetten... Het filmpje is klaar, is hier te bekijken en op Noord Verandert! Morgenavond om 18.45 uur is er ook een item aan gewijd in het programma Buurt op AT5. Lang leve het Zonneplein!

2 opmerkingen:

buuf zei

inderdaad, yes,yes,yes!! Je buuf

Wilma van den Akker zei

Dit geeft echt een goed gevoel! BuurtPOWERRRR!