dinsdag 10 november 2009

Betere Buurtprijs voor Sterrenplein



Ha! Het is onze Karin gelukt! Vanavond ontving zij - samen met twee andere buurtplannenmakers - de Betere Buurtprijs van Woningbouwvereniging Ymere, met haar idee om de zo mooi opgeknapte pleinen in Tuindorp Oostzaan (Planetenpein en Sterrenplein) samen met de buurtgenoten netjes te houden. Elke laatste vrijdag van de maand wordt er schoongemaakt met lekkers erbij en iets te drinken. De prijs wordt besteed aan het lekkers, de drankjes en aan bezems en andere schoonmaakhulpmiddelen. De afvalgrijpstokken zijn erg geliefd bij de kinderen.



Het feestje vond vanavond plaats in de voormalige kantine van het Shell gebouw, dat een meer publieke functie krijgt en ligt aan de ingang van de Tolhuistuin. Acteur Peter Faber praatte het geheel aan elkaar met hilarische, energieke en liefdevolle speed speeches. Alleen dat al was een cadeau!

Paul Buddelmeijer nam deze foto's. Op de bovenste Karin met buurtkinderen Roderick en Shirley, daaronder lijkt Karin wel een beetje verliefd naar Peter Faber te kijken. Maar wat zweeft daar boven haar hoofd? Een aureooltje?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Buuf,

Het moet niet gekker worden; een ster (van Shirley), en prijs en dan ook nog een aureooltje! Weer een leuk stukje en leuke foto's. Je buuf

Wilma van den Akker zei

Ja Buuf, nou nog een stoel in de hemel ;-)

truste, schrijf-buuf

heupeheuffie zei

hihi alleen de vleugeltjes missen nog.

Wilma van den Akker zei

Ja Mariƫlle, maar ik zie dat jij die inmiddels geregeld hebt :-)