maandag 6 april 2009

koolvis en -mees




Petit paradis

In de kieren van de wereld
houdt poëzie zich schuil

Poes vindt vis vies
mekkert om koolmees

Ik knijp 'm
om wat naar binnen
zal sijpelen


6 april 2009

5 opmerkingen:

Unknown zei

Hoe herkenbaar :-). Onze kater (bijna een jaar) had zaterdag een merel tussen zijn kaken, maar schrok net genoeg van manlief om m weer te laten fladderen. Vandaag leek muis wel interessant, maar daar wist ik een stokje voor te steken. Kater boos (maar makkelijk te paaien met brokjes) en muisje wankelde ietwat geschokt maar wel intact onder de schutting door. We verwachten dat hij een dezer dagen trots een wel gevangen prooi voor onze voeten legt...

Groetjes, Jolanda

Wilma van den Akker zei

Ja Jolanda, en ik las net in een poezenboek dat je dan eigenlijk nog complimentjes moet geven voor het cadeautje! Rovertjes zijn het, maar wel heel boeiende en lieve.

Dank voor je bezoek en reactie

Unknown zei

Forest heeft vandaag echt zijn eerste vogel (een merel) te grazen genomen...moet even iets meer moeite doen om dat lieve in m te zien. En die complimentjes hou ik ook nog maar even op de plank ;-)

Wilma van den Akker zei

O jee, hij krijgt dus echt de smaak te pakken! En ik zit hier met twee pruilende poezen die hun neus ophalen voor hart en visfilet. Of ze weer 'echt' blikvoer mogen...

Unknown zei

Die viervoetertjes kunnen soms zo ondankbaar zijn ;-). Het is maar goed dat ze van nature voorzien zijn van lieve snuitjes, zachte vachtjes en gedrag dat doorgaans veel vrolijkheid opwekt: hoe juist is de term kattenkwaad :-).