woensdag 30 september 2009

Op zoek naar Amerikanen en vrouwen van vijftig

Mijn bezigheden hebben meer en meer met schrijven en boeken te maken. Heerlijk!
Achter de schermen werk ik mee aan een boek met interviews, de levensverhalen van vrouwen van in de vijftig. Te zijner tijd zal ik hier meer over vertellen. Gisteren bereikte mij het bericht dat In Search of Americans eindelijk gaat verschijnen.

"Met trots presenteren wij het resultaat van onze reis door de VS. Het boek In Search of Americans is vanaf 2 oktober verkrijgbaar! 126 pagina's met (bizarre) reisverhalen, interviews, spectaculaire ontmoetingen en prachtige kleurenfoto's. En er is nog meer goed nieuws: de verkoopprijs is verlaagd van € 29,95 naar € 21,95 (excl. verzendkosten). Wij zijn zeer verheugd dat u, alvorens er ook maar één letter gedrukt was, het boek heeft besteld. Wij hebben u dan ook vermeld in het dankwoord.

Mocht u niet kunnen wachten totdat het boek bij u in de brievenbus valt dan kunt u ook persoonlijk uw exemplaar van het boek uit handen van Eva en Sabina ontvangen: volgende week opent namelijk de tentoonstelling Gooise Vrouwen in Museum Hilversum, waar het werk van diverse vrouwelijke kunstenaars van 1850 tot heden wordt getoond. In Search of Americans is trots deel te mogen nemen aan deze tentoonstelling met enkele foto’s uit het boek."

Eva Kelder en Sabina Theijs


Geen opmerkingen: