zondag 18 september 2011

De Onberispelijken in het Hart op de Tong

Mevrouw SchrijfTaal blijft het spannend vinden: wie komen er deze keer met verhalen? Deze eerste Hart op de Tong van het seizoen was vooral indrukwekkend door het verhaal van Jan Kuchler. Hij heeft pas een roman uitgebracht over zijn leven als Jehova's Getuige. Tien jaar geleden namen hij en zijn vrouw afscheid van deze geloofsgemeenschap. 'Ons leven is er door gevormd,en daar waren goede en verkeerde dingen bij,' zegt Jan zelf. Een van de goede dingen die hij heeft overgehouden, is zijn vermogen om te vertellen. Daarin is hij tijdens zijn opvoeding tot 'Getuige van' getraind. Met moeite maakten wij ons los van zijn verhaal. Lees hier meer over het boek. 

De muzikale verrassing was saxofonist Chris Corstens. Met speelse klanken verbond hij de Onberispelijken van Jan Kuchler, het Fluitekruid van Katinka Mulder en het Schuursponsje van Mevrouw SchrijfTaal.

De volgende Hart op de Tong is zondag 16 oktober 14.00 -16.00 uur, zoals altijd in de lunchroom van het Zonnehuis. Houd ook de FaceBookpagina van het Zonnehuis in de gaten.

Geen opmerkingen: